29 augusti 2020
14:00

Lidköpings AIK

Referat: Tillberga - Lidköpings AIK

3-3 blev resultatet även i dagens match. Där gästerna lyckades kvittera på matchens sista skott, på den tilldömda straffen.
Matchen började i ett högt tempo där LAIK började med stort bollinnehav och försökte få TIllberga att komma ur positionerna. Men Tillbergaspelarna lät sig inte luras utan höll sig kalla och höll i hop i defensiven. När man erövrade bollen så blev det stundtals lite väl heta framåt som efter hand gick över till mer värderande och det ledde till att Tillberga kom in och kunde vara med och styra och i slutet av halvleken så såg man mycket piggare ut än motståndarna. LAik tog ledningen på ett skott efter 7 min. Men Tillberga kom igen i 13 min med ett mål av Niklas Engström som gavs den på att få in bollen. Efter kvitteringen började Tillberga styra mer och mer och tog leningen eftter ett fint spel, där Emil Juhlén spelade fram Edvin Porswald som förvaltade läget till Tillberga ledning. I halvleklekens sista minut kunde LAIK kvittera.
Andra halvleken så styrde Tillberga mer spelat och höll ihop defensiven bra. LAIK mötte ett tätt Tillberga vilket även Tillberga mötte i sina anfall. Tillberga kunde dock ta ledningen med 3-2 efter att Filip Anderrson btytit en LAIK hörna och skrinnade mot LAIK:s mål och sköt den säkert i mål. Därefter försökte Tillberga kontrollera matchen, men fick ett par utvisingar på siig mot slutet vilket resulterade i ett tillägg av matchen på en minut och det sista som skedde i den tilläggsminuten var att LAIK fick en straff som förvaltades i mål och gav slutresultatet 3-3